Supervisor eBibliophil

Aplicatia permite supravegherea mai multor servere eBibliophil.

Tab-ul de status

Tab-ul prezinta mesaje de status cumulate de la toate serverele conectate.

bps-statusuntitled

Tab-ul de server

Aceste tab-uri permit urmarirea mai multor parametri ai serverelor eBibliophil.

In partea de sus a tab-ului se pot observa nivelul de utilizare al CPU per total, nivelul de utilizare al CPU de catre masina virtuala java, memorie RAM libera si in cazul sistemelor Unix/Linux numarul de descriptori de fisiere utilizati.

Imediat sub aceste informatii se afla ora curenta a serverului si diferenta de timp fata de masina pe care ruleaza supervizorul.

Urmeaza un tabel in care se pot urmari conexiunile pe diferite domenii la care este conectat serverul. Pe prima coloana se afla un numar de ordine, pe a doua coloana este identificatorul de domeniu, pe a treia coloana se afla numarul de conexiuni libere in raport cu numarul de conexiuni existente la baza de date, pe a patra coloana este numarul de utilizatori conectati la acel domeniu, iar pe ultima coloana se afla lista utilizatorilor conectati.

Dupa tabel se afla o fereastra de status, asemanatoare cu cea din tab-ul de status, diferenta fiind ca in acest status se afla doar informatii de la serverul curent.

Ultimele informatii care apar in acest tab specifica versiunea serverului, versiunea minima a aplicatiei-client, daca serverul este pornit in modul DEBUG, respectiv numarul de domenii active pe acest server.

bps-server-tab

Sidebar