Server Aplicație

Aplicația server este independentă de platformă, serverul Java poate rula pe diverse platforme oferind aceleași funcționalități.

Sistemul server este realizat în Java, care implicit suportă multi-tasking. Sistemul suportă un număr teoretic nelimitat de utilizatori, care pot fi conectață simultan la server.

Aplicația are structură multi-strat care are la bază un server Java care controlează toate operațiunile realizate. Comunicarea între client și server se realizează întrun mediu controlat pe bază de cerere/răspuns.

Sistemul suportă sistemul UNICODE complet, oferind în mod implicit și suport pentru caractere UTF8 și UTF8 extins.

Sistemul oferă funcții de informare privind activitatea și fluxul în aplicație, precum și informarea asupra evenimentelor neprevăzute (erori, mesaje de sistem), fie direct în aplicație, fie prin email.

Instalarea se poate face pe oricare platformă, urmând indicațiile pentru instalarea Java disponibile pe site-ul producătorului. Comenzile de configurare sunt personalizate pentru fiecare platformă în parte.

Filialele se pot conecta la același server întrucât aplicația permite definirea accesului pentru fiecare utilizator în parte indiferent de filiale la care lucrează.

 

Fisiere de configurare

Structura de directoare

Fisierele de limbaj si analiza mesajelor

Supervisor eBibliophil

eBibliophil java server UML
eBibliophil java server UML
Sidebar